Uddannelsesmesse

Uddannelsesmesse på Basen i Vejen

12. november 2019 kl. 15.30 - 18.30

Hvert år i november inviterer Vejledning Vejen til uddannelsesmesse på BASEN, Vejen Ungecenter, Askovvej 7, 6600 Vejen

Messen er målrettet 10. klasses elever fra V10 & Ungdomsskolen, elever fra de lokale efterskoler, 8, 9. & 10. årgangs elever fra de 7 folkeskoler, 4 friskoler, efterskoler og forældre og interesserede unge 18 – 30 årige fra Jobcenteret, FGU, VUC, Integration, AOF, m.v

Se invitationen og pressemeddelse til Uddannelsesmessen 2019 her

En god mulighed for bedre afklaring:

Messen giver unge og deres forældre en rigtig god chance for at møde de uddannelser og muligheder, der er, når man er færdig med grundskolen.

Man kan møde elever og vejledere fra mange forskellige ungdomsuddannelser og få en snak med dem om, hvorfor man skal vælge lige netop deres uddannelse.

Måske er man næsten afklaret, men skal lige have den sidste og afgørende information, der afgør det endelige valg.

Det kan også være, man har brug for et 10. klasse skoleår. Her kan man bl.a. høre om tilbuddet EUD 10, der kombinerer 10 klasse med muligheden for at udforske erhvervsuddannelser og X10, der stiller ekstra skarpt ind på det faglige.

God chance for at møde lærere og elever på mange uddannelser:

Messen er bygget op med traditionelle messestande, hvor man kan gå rundt og tale med elever og vejledere fra de forskellige uddannelser. Derudover er det muligt at høre to oplæg om de forskellige uddannelser samt stille spørgsmål til uddannelsesstederne, der vil være repræsenteret med både elever og vejledere.